Jdi na obsah Jdi na menu
 


BRAMBOROVÝ salát

2. 1. 2010
Obrazek
1,5 kg ve slupce vařených brambor
5-6 mrkve vařené
4 petržele vařené
3 vejce na tvrdo vařené
3 lžíce sterilovaného hrášku
5 sterilovaných okurek
 
440 ml tatárské omáčky
1 lžička polotučné hořčice
1 lžíce láku z okurek
pepř, sůl
 
Oloupané brambory protlačit přes drátěnou mřížku, přidat na kostičky nakrájenou mrkev, petržel ,okurky a vejce.Nakonec přidat hrášek. Dochutit tatráskou omáčkou smíchanou s hořčicí, lákem z okurek , solí a pepřem. Nechat v lednici uležet.
 Obrazek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář